Kärleksdokumentärer publiceras den 28 maj från 2018 på SVT Play och här har du möjlighet att följa med många olika livsöden. Man får följa ett antal par som berättar sina kärlekshistorier och som analyserar kring den fantastiskt härliga frågan “Vad är egentligen kärlek?”. I dessa 15 dokumentärer kommer du att få följa med svindlande romantik. Det kommer att handla om människor som flyttar över hela världen för att få uppleva kärleken. Människor som träffas online och människor som träffar varandra igen efter 60 år. SVT har levererat många härliga kärlekshistorier här.

Känner du att det är dags för dig att hitta kärleken? Ofta är det så att man inte träffar någon i sitt vardagliga liv och då kan man behöva hjälpa kärleken lite på traven. Du kan använda dig av edarling som är en dejtingsajt för dig som vill hitta kärleken. Fördelen med att använda sig av Edarling är att du får chansen att träffa seriösa singlar som alla vill samma saker som dig. Nämligen att hitta kärleken. Du kommer att kunna välja mellan ett flertal olika partner och gå på många olika dejter. Allt för att hitta rätt.

Par mot orange bakgrund

Kärlek är bland det finaste som finns. Trots det upplever många att det är svårt att träffa någon idag. Sannolikt har detta att göra med att det finns väldigt många alternativ och man tar inte kärlek på lika stort allvar längre. Det gäller att man hittar någon som har samma värderingar och som ser på kärleken på samma sätt som en själv.

Vad är kärlek?

I SVT:s dokumentärer kommer du att få många olika människors perspektiv på kärlek. Ibland kommer du inte att hålla med dem alls, ibland kommer du att hålla med dem till fullo. Ibland kommer du att älska dem och ibland kommer du till och med att hata dem. Förhoppningsvis får du en tydligare bild av vad du själv vill ha efter att du har tittar på dessa dokumentärer. Kärleken är i slutändan något som är högst personligt.

Rosor symboliserar kärlek

De allra flesta har någon gång i livet fått hjärtat krossat. Det är väldigt få som gifter sig med ungdomskärleken. Därav är inte kärleken alltid enkel. Ibland går till och med den som man älskar bort i förtid, historier som dessa kan du se i SVT:s kärleks dokumentärer.

SVT:s kärleksdokumentärer är filmer som rymmer alla delar av kärleken. De har sett till alla visa allt det vackra, men även allt det som ofta gör ont. Därför är detta dokumentärer som är otroligt känslofyllda och alla kommer inte med ett lyckligt slut. Däremot tror vi att detta är dokumentärer som du kommer att älska och som du kommer att bära med dig. De har premiär den 28:e maj och därefter kommer du att kunna njuta av de 15 olika kärlekshistorierna. Kanske lär du dig något nytt om dig själv.

Author alex
Published
Categories Dokumentärfilmens
Views 2727

Nya Inlägg

youplay